Kylmätyöt

Kylmälaitteet kerralla kuntoon


Kylmäkoneasennus , -korjaus,- huolto (kaikki merkit)

Meiltä saat laadukkaat kylmälaiteasennukset monen vuoden kokemuksella. Asennus , -korjaus,- huoltotyöt onnistuvat meiltä kaiken merkkisille kylmälaitteille.

Kylmäkonelaitteissa asiakkaitamme ovat teollisuuden kylmälaitokset, kuten myös ruokakaupat, suurtalouskeittiöt ja leipomoyritykset, ravintolat, taloyhtiöt ja kotitaloudet. 

Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Y3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin vähintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin.

Hiilidioksidi CO2-laitosten asennus ,-huolto,-korjaus

Ympäristölle ja elintarvikkeille turvallinen hiilidioksidi on hyvien ominaisuuksiensa ansiosta jälleen pinnalla. Matalimman mahdollisen GWP-arvonsa ansiosta hiilidioksidi tulee aina olemaan lain sallima vaihtoehto vähittäiskaupan käytössä olevissa kylmälaitteissa. Hiilidioksidin ympäristöystävällisyydestä kielii myös kylmäaineen otsonihaitallisuutta indikoiva ODP-arvo, joka on hiilidioksidilla nolla.

Bakteerien kasvua estävää hiilidioksidia käytetään nykyisin myös suojakaasuna erilaisissa elintarvikepakkauksissa. Hiilidioksidin puolesta puhuvat turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden lisäksi sen palamattomuus sekä edulliset täyttö- ja käyttökustannukset.  Hiilidioksidijärjestelmä säästää korkean hyötysuhteen ja erinomaisten LTO-ominaisuuksiensa ansiosta keskimäärin 10 % myymälän energiakustannuksissa.

Kylmäaineiden talteenotto, -tyhjennykset ja hävitys

Meillä on asianmukaiset laitteet kylmäaineiden talteenottoon, käsittelyyn ja varastointiin. Vanhat kylmäaineet ovat ongelmajätettä, jotka toimitamme kierrätykseen.

Lämpöpumput

Huollamme ja myymme ilmalämpöpumppuja sekä ilma-vesi-lämpöpumppuja monen vuoden asiantuntemuksella.

  • Mitsubishi Heavy Industies  Kazan ilmalämpöpumppujen asennus/myynti
  • Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution ilma-vesilämpöpumppujen asennus/myynti
  • ilmastoinnin jäähdytyksen myynti ja asennus  esim. Midea

Ilmastointihuollot

Teemme ilmastointihuollot ja -korjaukset autoonne, jolla varmistetaan, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös kesällä. Suurimmassa osassa tapauksista, joissa ilmastointilaite ei puhalla kunnolla kylmää, vika johtuu liian vähäisestä kylmäaineesta.

  • autojen ilmastoinnin huoltotyöt, korjaukset ja täytöt
  • saatavilla myös ”vanhat” freonit

Kylmäkaappien ja pakastekaappien korjaus/huolto

Kylmämiehet huoltaa ja korjaa jääkaappisi asiantuntemuksella ja lyhyelläkin varoitusajalla. Tulemme huoltamaan laitteen kotiisi tai yrityksenne toimitilaan, mutta mikäli jääkaappi vaatii laajempaa korjausta, tuomme laitteen korjattavaksi liikkeeseemme ja palautamme sen korjattuna.

  • yli 3Kg kylmäluvat ( Y 3 A )
  • Myös alihankintatyöt

Tiedustelut:

0440-927929
tomas.borg(at)kylmamiehet.fi

  • yli 3Kg kylmäluvat ( Y 3 A )
  • Myös alihankintatyöt